Facebook

Friss topikok

SZPONZOROK

Köszönjük Nexttime.

2011.09.07. 08:42 benyaralunk


Ezúton egy kis szösszenet formájában mondunk köszönetet a Nexttime-nak a támogatásáért, és nem a támogatás miatt , de el kell hogy mondjuk, hogy nagyon megszerettük a kapott TooLate órákat.

Amikor elindultunk, szerettünk volna minden hétköznapit magunk mögött hagyni, így a mindennapos vekkereinket is lecseréltük TooLate órákra, és nem bántuk meg.
Az órák vidám színei hűen tükrözték túránk hangulatát, és jól bírták a ütést-kopást. Megszerettük őket, és ha bármikor a későbbiekben felvesszük ezeket az órákat, akkor rápillantva elő fognak bukkanni az emlékek, és mosolyt fog fakasztani az arcszerkezetünkre.

Too Late – túl késő.

Nekünk azt juttatja eszünkbe, hogy soha sem túl késő, hogy gondolj egyet és csinálj olyat, amit eddig még nem, és éld meg a pillanatot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benyaralunk.blog.hu/api/trackback/id/tr523208230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása